Φροντίδα μαλλιών. > Λεύκανση facials > Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι 
 
Φροντίδα μαλλιών. > Λεύκανση facials > Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι
Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι


Το άρθρο πώς να αφαιρέσει το διπλό πηγούνι - για να σας παρουσιάσω fitoterapevticheskie και μασάζ, καθώς και ασκήσεις που συμβάλει στην άρση των διπλοσάγονο.

Το πρόβλημα του "διπλό πηγούνι" εμφανίζεται σε πολλές γυναίκες που έχουν ενισχυθεί 30-χρονιά ορόσημο. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιρρεπείς να είναι υπέρβαρα. Πώς να απαλλαγούμε από αυτή τη μάστιγα, πώς να αφαιρέσει το δεύτερο πηγούνι; Θα fitoterapevticheskie και μασάζ, καθώς και ασκήσεις που βοηθούν στην άρση των διπλοσάγονο.
Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι - έχουν αρχίσει να εργάζονται!

Μία από τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση αυτού του "κακού" είναι ειδικές ασκήσεις που ενισχύουν τους μυς του προσώπου και του λαιμού. Αύξηση αποτελεσματικότητα του εν λόγω κατάρτισης μπορεί να γίνει μέσω προετοιμασίας δέρματος, για παράδειγμα, κάνοντας μια μικρή προβληματικές περιοχές μασάζ. Για μασάζ θα πρέπει να έχετε μια μικρή ποσότητα του μελιού. Ο φανός τα δάχτυλά του στο μέλι, με τα πόδια στο πηγούνι φως κινήσεις μασάζ. Μασάζ στο δέρμα μέχρις ερυθρού χρώματος, και στη συνέχεια να πλένουν το πρόσωπο και το λαιμό σας ζεστό νερό. Τακτική μασάζ με μέλι θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το δέρμα σας θρεπτικά συστατικά και να γίνει πιο ελαστική.

Αν το μέλι προκαλεί αλλεργική αντίδραση σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά μέσα - το χυμό λεμονιού. Πάρτε τη γάζα και διπλώστε διάφορα στρώματα να αποκτήσουν ένα στενό και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ταινία. Κεντρικό τμήμα κορεστεί γάζα με το χυμό λεμονιού και να εφαρμοστεί σε προβληματική περιοχή, εξασφαλίζοντας τον κόμπο επίδεσμο στο κεφάλι του. Αφήστε το επίδεσμο μισή ώρα, στη συνέχεια απομακρύνεται και λιπαίνει το δέρμα θρεπτική κρέμα. Μετά Μισή ώρα και πάλι εφαρμόζεται στο πηγούνι τους ίδιους επίδεσμος γάζας, προηγουμένως διαποτισμένη με τα συνήθη κρύο νερό του. Οι εν λόγω συσκευές ενθάρρυνε να κάνετε πριν πάτε για ύπνο τη διάρκεια της ημέρας. Διάρκεια - 1 μήνα.
Ασκήσεις κατά
πηγούνι
Εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να καταργήσετε το διπλό πηγούνι, θα πρέπει να έχετε χρήση ειδικών ασκήσεων με στόχο την αποκατάσταση μυϊκός τόνος. Το πρώτο από αυτά - το περπάτημα γύρω από το δωμάτιο με μια πολυσέλιδη λεξικό το κεφάλι. Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη δραστηριότητα προωθεί σωστή στάση του σώματος και ωραία ομαλή βάδισμα, επιπλέον, βοηθά σφίξτε τους μυς του αυχένα και το πηγούνι. Κατά τη διάρκεια της άσκησης ακολουθήστε τη σωστή θέση και την πλάτη, τους ώμους και το κεφάλι. Μην αδέξιος, και Δεν χαμηλότερα το κεφάλι σας κάτω!

Η δεύτερη άσκηση κατά το πηγούνι. Καθίστε μπροστά από έναν καθρέφτη αγκώνες στο τραπέζι. Σταθερά συμπίεση των δοντιών, το πηγούνι να σηκώσει και προς τα εμπρός, σφίξτε τους μυς σας. Παραμένοντας στη θέση αυτή, να αρχίσει γρήγορα δάκτυλα κάτω χειροκρότημα πηγούνι των χεριών του. Μια τέτοια ραπίσματα πρέπει να γίνεται όχι μικρότερη από 30, αλλά τα χειροκροτήματα δεν έπρεπε να είναι ισχυρή, διαφορετικά θα είναι δυσάρεστα.

Ένα άλλο πολύ γνωστό άσκηση συνιστάται σε άτομα Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι. Ο ένας ζωγράφος αέρα. Πάρτε ένα μολύβι και πιέστε την σφιχτά με τα δόντια του, και το χρώμα ή να γράψετε κάτι στον αέρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσουν τον τρόπο αυτό το σύνολο Ρώσικα αλφάβητο, και στη συνέχεια να λάβει και για τα αγγλικά ή κινέζικα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα "γράφουν" κάθε μέρα.

Εάν έχετε αγωνιστεί με το δεύτερο δίσκο του πηγούνι σε μελαγχολεί, μπορείτε να παρέχει povyt στο φεγγάρι. Επιπλέον, είναι πολύ αποτελεσματική άσκηση δυναμώνει τους μυς του σαγονιού. Καθίστε ίσια, το κεφάλι zaprokinte πίσω, το πηγούνι μέχρι το δυνατόν περισσότερο. Τράβηγμα των χειλιών προς τα εμπρός, προφέρω μια μακρά "U".

Νιώθεις σαν ένταση και δόνηση τους μυς του αυχένα; Γι 'αυτό και να τους Ήχος και προστατεύει από ένα δεύτερο πηγούνι. Η μέθοδος αυτή δεν θα είναι μόνο να απαλλαγούμε από διπλό πηγούνι, αλλά λίγο μεγαλύτερο χείλη.
Πώς να αφαιρέσει ένα διπλό πηγούνι - που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα

Για να διατηρηθεί η θετική επίδραση της χρήσης τάξη διορθωτικά μέτρα λαϊκή, όπως ζωμό από υπέρικο και βελανιδιάς φλοιό. Πάρτε 1 Art. δρυός κουτάλι φλοιός και το ίδιο βότανο του Αγίου Ιωάννη, προσθέστε ένα ποτήρι βραστό νερό, Βάλτε στη φωτιά και βράζουμε για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, αφήνουν ζωμό ενσταλάζω για είκοσι λεπτά, στέλεχος και να φέρει στο αρχικό όγκος με την προσθήκη βρασμένο νερό. Ζωμό χρήση για το τρίψιμο του δέρματος άτομα μετά την άσκηση.

Ένα εξαιρετικό τονωτικό αποτέλεσμα έχει λάχανο τουρσί. Μετά ασκήσεις κάνουν ένα περικάλυμμα στο πρόσωπο, το προ-διαποτισμένο γάζες χυμός λάχανο. Κρατήστε τη γάζα στο πρόσωπό του, περίπου είκοσι λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τα κεφάλαια αυτά θα μπορεί να περιστραφεί και να εφαρμόζεται κάθε άλλη ημέρα. Και όμως - με την εξάλειψη διπλό πηγούνι, μην ξεχνάτε σχετικά με μάσκες που βοηθούν τον καθαρισμό και την ενεργή ανταλλαγή διεργασίες, συμπεριλαμβανομένου του τομέα της πηγούνι.